Pöttyös Panni

Pöttyös Panni Blogja ahol megtalálod a összes Pöttyös Panni hírt és könyvet kedvencedről.

Friss topikok

Pöttyös Panni Rajzpályázat

2009.11.12. 11:39 | Onlineszaki | Szólj hozzá!

A Móra Könyvkiadó és a Szepes Mária Alapítvány rajzpályázatot hirdet 3-6 éves óvodások és 6-10 éves kisiskolások részére. A legszebb rajzokat a Móra Könyvkiadó és a Szepes Mária Alapítvány munkatársai, valamint Kalmár István grafikusművész választja ki.

A pályázatok elbírálása korcsoportok alapján történik, minden korcsoportból az első, a második és a harmadik díj nyertesei a Móra Könyvkiadó értékes könyvcsomagját HALÁSZ JUDIT Kossuth-díjas színművésztől vehetik át 2009. december 13-án a Vígszínházban, 13 órakor, és utána megnézhetik Halász Judit gyermekelőadását.

A pályázat témája

Ha olvastátok Szepes Mária mesekönyveit, akkor bizonyára Pöttyös Pannit is ismeritek. Rajzoljátok le azt a mesét a Pöttyös Panni sorozatból, amelyik a legkedvesebb a számotokra.

 Beküldési határidő: 2009. november 20.

A rajzokat A/4-es lapra készítsétek el. Ne felejtsétek a lap hátuljára ráírni a neveteket, a címeteket és azt, hogy hány évesek vagytok. Szüleitek telefonszámát vagy e-mail címét is megadhatjátok.

Egy pályázó legfeljebb egy rajzot küldhet az alábbi postacímre:

Móra Könyvkiadó Zrt.
Pöttyös Panni rajzverseny
1134 Budapest, Váci út 19.

A bejegyzés trackback címe:

https://pottyospanni.blog.hu/api/trackback/id/tr191519862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása